Äta nyttigt och motionera så mår du bättre

Om du känner dig trött, hängig och mindre glad, så kan det hjälpa att lägga om livsstilen! Det kan du göra steg för steg och inte ett måste att göra allt direkt. Det du kan börja med, det är att äta lite nyttigare. Det är inte ett måste att helt förbjuda godis och annat, men låt dig själv bara ät sånt på helgen.

Sen kan du även fundera på att börja motionera lite, kanske starta med promenader eller en viss sport? Padel säger många är något som funkar. Lägg gärna till kosttillskott med, läs mer här.

Att byta livsstil är inte så svårt, om du tar lite i taget. Du måste inte göra allt direkt den 1 januari! 

Hitta rätt träning för dig

Om du inte är van att träna så kanske du inte hellre vet vad du gillar att göra. Det kan vara bra att testa på olika saker för att hitta din grej. Ta testpass på gruppträningar eller besök ett gym. Du kan även testa på att simma, eller hitta en sport som verkar kul. Ju roligare du tycker det är desto större chans att du fortsätter med det.

Laga nyttigare mat

Försök att undvika snabbmat och halvfabrikat. Bra mat du lagar från grunden är det bästa. Sedan är det helt ok att ha grädde med mera, men kanske i mindre mängd du annars har. Kolla in nätet för en massa bra recept!

17 Dec 2021

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: