Bli av med hår som är oönskat

Kvinnor kan lida av något som heter hirsutism. Det är en benämning på något som i vardagligt tal heter manlig behåring. Denna behåring kan finnas både på ansiktet och kroppen och är inte fysiskt farligt. Dock kan det för många kvinnor vara mycket psykiskt stressande att leva med hår på oönskade ställen. Du som lider av detta kan med en permanent hårborttagning Stockholm bli av med det oönskade håret. Hos Leila Rönnbäck kan du boka in en hårborttagning med IPL eller med diatermi.

Diatermi

När man genomför en hårborttagning med diatermi så förs en tunn nål, kopplad till en diatermiapparat, ner till hårsäckarna som ligger ett par mm under din hud. Sedan används högfrekvent växelström som via spetsen på nålen värmer och skadar hårsäcken så att det inte växer ut nya strån.

IPL

IPL är Intensivt Pulserande Ljus, och används främst vid tät, pigmenterad hårväxt i ansiktet. Man rakar ner stråna samt smörjer in med en kräm, sedan så använder man IPL då ljuset absorberas av pigmentet i hårstrået och leds ner i hårsäcken och hettas upp till 70 grader i en bråkdels sekund, för att förstöra hårsäcken.

Övriga behandlingar

Hos Leilas kan du utöver hårborttagning även boka in:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Permanent hårborttagning laser

Bröllopstorget.se forum är det många som diskuterar just detta med permanent hårborttagning. Många är de kvinnor som på sin bröllopsdag vill se vackrast ut som möjligt och har man då oönskad hårväxt vill man bli av med det innan den stora dagen. Det diskuteras vilka salonger som är bäst och vilka kroppsdelar som man kan göra en permanent hårborttagning på. Läs mer på detta forum om du vill veta mer.

20 Mar 2015

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: