Bra kläder att skaffa inför att din bebis ska komma

Är det så att du väntar barn? Det är ju bra att förbereda så mycket som det bara går, innan er nya familjemedlem anländer. Det är till exempel bra att köpa hem en del babykläder. Om du inte vet könet på barnet, så kan du köpa babykläder i neutrala färger. När det gäller storlekar, så är det svårt att säga exakt vad du bör satsa på. Men det är rätt bra att välja strl 56 direkt, eftersom din bebis växer snabbt den första tiden. Det kan dock vara bra att ha ett par plagg i strl 50 som är den första storleken så att säga. Se till att köpa så att du har flera plagg att byta av med.

Kläder att satsa på 

De första plaggen du kan köpa hem, det är 5-6 bodys, 1 jumpsuit, 4-5 pyjamasar, 1 mjuk mössa, 3-4 par strumpor, 4 par tights/byxor samt en overall, i fleece, eller varmare, beroende på årstid. Alla dessa plagg bör vara i strl 56. Sedan kan du köpa till fler kläder till ditt barn allt eftersom.

Fler bra saker att skaffa innan födseln

Det är inte bara babykläder du kan passa på att köpa före barnet kommer. Satsa gärna även på att köpa hem skötbädd, badbalja, barnvagn, bärsele, små handdukar, sängkläder och spjälsäng. Sedan även blöjor, nappar, skötlappar och så vidare. Du bestämmer själv vad det är du känner att du behöver ha hemma redan första tiden med din baby.

26 Aug 2021

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: