Det är viktigt att städa noga då man flyttar

Något man inte kan "komma undan" vid en flytt, det är att städa den gamla bostaden man lämnar. Det är ju så att man ska göra en så kallad flyttstädning, så att nya hyresgäster kan flytta i en bostad som är ren och fräsch! Att flyttstäda är nog den jobbigaste städningen som finns och det gäller ju att vara extremt noga! 

När det är dags att flyttstäda, så har man två alternativ. Antingen bokar man in en flyttstädning via städfirma, eller så biter man tag i det själv!

Använd checklista!

Om du väljer att städa vid flytten själv, så kan det vara rätt smart att använda dig av en checklista. En sådan brukar gå att få tag på hos hyresvärden, men det finns även gott om sådana listor på nätet. Det är bara att googla! Fördelen med att använda en sådan lista, det är just att man inte lika lätt missar vissa saker. För det är ju verkligen allt som ska städas! Även bakom element och så vidare!

Ha kvar städmaterial

Tänk på att då du flyttar att inte ta med det du behöver ha för att städa. Du bör lämna kvar dammsugare, mopp, rengöringsmedel och annat. Ha även en trappstege eller stol kvar, så att du når överallt. Se även till att det finns lampor kvar, så att du ser att städa! Men glöm inte att ta ner dem då du är klar! Sedan är det bara att städa, rum för rum!

18 Feb 2022

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: