Framgångsrikt sätt att flyttstäda på

Om det är så att du ska flytta så är det bra att inte glömma bort att du även ska göra en flyttstädning. När det gäller flyttstädning i Falun så kan du anlita Anettes flyttstädning. Men du kan även göra det på egen hand. En checklista är inte fel att ha, eftersom att när det kommer till flyttstäd så måste du vara riktigt noggrann.

En bra checklista

En checklista kan du få tag på hos din hyresvärd. Fördelen med en checklista är att du då ser vad som ska göras och vad du har gjort. Passa på att vädra då du städar och ha gott om tid för städningen.

Tänk på att städa rum för rum och att en del rum kräver mycket städning. Kök och badrum brukar vara de rum som tar mest tid. Det eftersom du ska göra rent fläkt, ugn, spis, kyl, frys, golvbrunnar, badkar med mera. 

Missa inte heller att du ska putsa alla fönster, både utsida och insidan. Sedan får du inte missa saker heller som att städa bakom element, damma av persienner med mera.

Om du har garage, förråd eller källarutrymme, missa inte att även du ska städa där. Samma sak om du har balkong eller uteplats.

Ibland är det värt med städfirma

Om du känner att tiden inte räcker till eller att du inte kan städa så noga om det måste, så är det inte fel att anlita en städfirma. Du kan ju då få RUT avdrag för det, samt tid över till annat. 

16 Jul 2020

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: