Gillar du att skriva? Gör din hobby till ditt jobb

Jobba hemifrån med skrivande

Internet är stort, så stort att man nästan inte kan förstå det. Detta betyder att det finns miljoner och åter miljoner hemsidor och alla dessa sidor behöver texter för att någon ska vilja gå in på dem och läsa. Det är här din hobby inom skrivande kommer in. Gillar du att skriva texter, och är duktig på att formulera dig, så kan du faktiskt tjäna pengar på det. Genom att bli skribent, eller content writer som det kallas i branschen. Vad kan man skriva om då? Och hur gör man för att hitta uppdragen som ger betalt? Jag berättar mer. 

Allt mellan himmel och jord

Kanske är du en expert på trav? Eller vet allt om hur man gör för att bygga ett hus? Det spelar inte så stor roll vad du har för förkunskaper, allt går att skriva om. Det är ett faktum att väldigt många content writers lever på att berätta om sport, spel och gambling. Det beror på att intresset för just detta är stort, och det finns många sajter som vill vara bäst på att berätta om det. Det finns dock gott om uppdrag som inte alls har med spelbranschen att göra. 

Ett enkelt sätt att tjäna pengar

Genom att besöka https://svenskcontent.se kan du hitta mer information om vad det innebär att jobba som content writer. Där kan du också läsa andra skribenters upplevelser: om hur det är att jobba med skrivande på deltid, eller heltid. På samma sida kan du också anmäla intresse för att bli skribent. Nyfiken? Testa gärna, du kommer inte ångra dig. 

 

6 Jun 2019

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: