Har du tänkt flytta till ny bostad?

En flytt, det kan vara lika mycket spänning som det är jobb. Fundera på om du vill anlita flytthjälp av en flyttfirma eller om du ska be dina vänner om hjälp. Sedan var det även detta med flyttstädning Alingsås, ska du göra den själv, eller ska du anlita en städfirma? Ju mer du gör själv, desto tyngre flytt blir det, så är det ju. Men det kan ju handla om kostnad med. Har du vänner som kan assistera både med flytthjälp och städning så är det ju inte fel att satsa på det.

Packa rätt

En stor del av flytten, det är att packa alla dina saker. Dock är det inte ovanligt att man har samlat på sig en massa olika saker och allt kanske du inte vill ha med. Det kan vara bra att rensa ut och slänga saker du inte vill ha längre. Särskilt om det är trasigt. Är det hela, rena saker så skänk bort dem eller varför inte sälja dem?

Du bör satsa på att ha många kartonger då du ska packa, det går alltid åt fler än vad du kan tro. Ha en bra packtejp med för att tejpa dem med, samt märk upp dem med en penna vad som är i.

Missa inte..

Missa inte heller att göra flyttstädningen som sagt, via städfirma Lerum eller på egen hand. Du ska också göra en flyttanmälan samt flytta eller säga upp abonnemang, inom el, tv, bredband, telefon samt hemförsäkringen. 

5 Oct 2020

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: