Hur vill du fria?

Är det så att ni har varit ett par länge och ni kanske talat om detta med att förlova er och gifta er? Eller är det så att du tänkt överraska din partner med ett frieri? Om det är det sistnämnda se bara till så att du vet att du får ett ja, så slipper det bli dumt. För att fria, så krävs det ju så klart förlovningsringar. Det går att köpa färdiga, eller vara med att designa dem om du vill det. Sen, det går att fria, oavsett om du är man eller kvinna. Det är inte ett måste att det bara är mannen numera som gör det!

Förlovning och giftermål

Sedan är det ju så, att det är inte ett måste att ha ett traditionellt frieri. Ni kan tillsammans bestämma er för att det är dags att förlova er och sedan sätta ett datum för giftermål. Det är inte fel att tillsammans välja ut förlovningsringar. Det så att ni båda blir nöjda. Det går ju idag att vara med och designa dem efter era önskemål.

Om ni tänkt gifta er inom kort, se till att sätta datum minst ett år framåt. Det så att ni hinner med att dels planera det hela så väl som att genomföra de olika delarna. Det är ju allt från att boka kyrka till att fixa kläder till att fixa maten, festen och allt annat. På nätet finns det smarta checklistor inför planering av bröllop. 

21 Jun 2021

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: