Kanske dags att sluta röka?

Rökning, det är något de flesta vet om att det inte är så bra för en. Det kostar mycket pengar så väl som att hälsan blir påverkad av att man röker. Det är däremot inte så lätt för alla att sluta. Inte när man väl är van rökare och kanske gjort det i många år. Det finns dock flera bra sätt att få hjälp med att lyckas sluta. Allt från sluta röka-linjer och program till att testa nikotinplåster eller varför inte testa en e cigg med e juice? Det finns ett bra ställe att köpa e juice på. Det heter EQcigs. Att sluta röra är bra för hälsan och man kan märka av bra effekter direkt efter man lägger av med det. 

Lägg pengarna på roligare saker

Det finns en uträkning som säger att man röker för cirka 37.5 kronor om dagen, vilket blir hela 1,163 kronor per månad. Det om man räknar på ett genomsnittligt antal cigaretter  på 10-15 per dag och paketet kostar 60 kronor. Det blir ju en del på ett helt år! Dessa pengar kan man ju ha bra mycket roligare för, än att röka upp dem, eller hur? Säg att du sparar undan dessa 1 163 kronor per månad, det är nästan 14 000 kronor på ett år!

För den summan kan man hitta en resa eller investera i andra saker man vill köpa. Eller fortsätter spara undan! Så varför inte testa att sluta röka?

 

13 Apr 2019

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: