När unnade du dig egen tid senast?

När hade du tid att unna dig själv något som bara var för dig? Att skapa egentid är något alla människor behöver. En stund att koppla av på, att återhämta sig, att få en andningspaus i vardagen. Det krävs inte att du är borta hela dagar, utan det kan räcka med 15 minuter per dag, så sett. Grejen är att du ska känna av att du kan ladda batterierna på ett bra sätt. Du kan till exempel gå till en nagelsalong i Malmö och fixa naglarna. Eller är det kanske träning som är din grej? Se då till att få komma till gymmet ibland, helt själv, utan en massa måsten.

Boosta själen på bra sätt

Egentid är ett bra sätt för att boosta själen så att säga. Det kan göras på en mängd olika sätt. Många gånger handlar det ju om dig och vad du vill göra. Det oavsett om du föredrar att gå på spa i Malmö, eller besöka en bastu för att sitta där en stund. Just spa är dock något många gillar att göra och det ger verkligen en bra avslappning. Sedan kan du ju välja om du föredrar ett dagspa, eller om du hellre vill åka på en spaweekend.

Hitta det som passar dig

Din egentid är just din egen tid. Du ska göra det som känns bäst för dig och som ger dig det bästa när det kommer till återhämtning. Det oavsett om det är att stanna hemma med en god bok eller bege dig ut. 

23 Feb 2020

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: