Redskap för matlagning hos Culina

Om du är ute efter att handla hem redskap till köket och för din matlagning så ska du besöka Culina! Culina är en svensk specialbutik på nätet som har ett stort sortiment av redskap och tillbehör för mat och dryck. Denna butik har funnits på nätet sedan 2004 och riktar sig både till proffs och hemmakockar som älskar att laga mat. Du hittar allt från pepparkvarnar till glas, porslin och mycket mer.

Köp en gjutjärnsgryta

Culina erbjuder även olika typer av kokkärl för matlagning. Något som är väl värt att investera i är en gjutjärnsgryta. Gjutjärnsgrytor är fantastiska att använda när man lagar mat och de håller år efter år om du ser till att sköta om den på rätt sätt. Gjutjärnsgrytor är tillverkade i ett tjockt material som gör att maten håller värmen, även när du ställt av grytan från spisen.

Produkter hos Culina

Culina har ett stort sortiment för matlagning, bakning och mycket mer. De erbjuder bland annat:

  • Stekpannor
  • Kokböcker
  • Knivar och tillbehör
  • Bakformar
  • Bunkar och skålar
  • Köksapparater

Utöver produkter för matlagning och bakning så hittar du även tillbehör för drycker. Bland annat så kan du köpa bartillbehör, kaffetillbehör och vintillbehör. Du hittar även tallrikar och bestick hos culina.se!

Sköt om din gjutjärnsgryta

Hur kan man på bästa sätt sköta sin gjutjärnsgryta? Om du kikar på Middagshjälpen så får du många goda tips och råd hur du tar hand om den på bästa sätt, så att du har nytta och glädje av den i många långa år framöver. Det viktigaste är att när du har köpt en helt ny gjutjärnsgryta så måste du ”bränna in” den. Dock är det inte alltid nödvändigt, vissa grytor har redan bränts in på fabriken, så se till och kolla upp ifall så är fallet med din!

20 Mar 2015

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: