Rullgardin med motor

Har man bytt till nya fönster så kan man inte med gott samvete sätta upp gamla persienner igen. De har gjort sitt och att ta ner och slänga dem kändes faktiskt rätt skönt. Men så var det ju detta med solen! Hur ska man få lagom mörkt när det är dags att sova, och hur stänger man ute solen på bästa sätt under dagen? 

Vi diskuterade saken länge och väl här hemma och valet föll ganska snart på rullgardiner. Efter vi bestämde detta började vi leta efter några vi trodde skulle passa och valet blev hur lätt som helst när vi hittade elektriska rullgardiner hos Somfy. Det ångrar vi inte.

Programmerbar rullgardin

Med en rullgardin blir det verkligen mörkt när man drar ner den och väljer man också en med motor så blir livet så mycket enklare. Den kan programmeras så att den öppnas och stängs vissa tider men det går också att få såna med sensor så att de stänger vid behov. Nu slipper vi tänka på det under varma och soliga dagar och det är jätteskönt.

Sen kan man givetvis använda dem när man vill även då det är rullgardiner med elektrisk motor. man trycker bara på en knapp så åker den upp eller ner. En stor fördel med att ha såna är att de ser ut som man är hemma så tjuvarna kommer att undvika ditt hem. För vem skulle göra inbrott om det ser ut som någon öppnar och stänger rullgardiner på olika tider? 

14 Aug 2022

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: