Sänggavel ger din säng det lilla extra

Ett sovrum är bland det viktigaste rum vi har. Här tillbringar vi mycket tid i en möbel som är anpassad till det; sängen! Den säng man har är viktigt att man trivs i och att man får skön sömn i den. Men dessutom är det ju bra om den är bekväm och snygg på andra vis! Med en snygg sänggavel så får du en säng som förhöjer både sängen och sovrummet. Dessutom om du väljer en sänggavel som är stoppad, så får du en skön plats att ligga och läsa på. Om du hellre vill ha ett sovrum som ger ett kaxigt uttryck så kan du satsa på en sänggavel i läder.

Vart köper jag min sänggavel?

Hos wegot.se hittar du både sänggavel, sängar och mycket mer. Bland annat erbjuder de:

  • Soffor
  • Matbord och stolar
  • Etanolkaminer och elkaminer
  • Soffbord och sidobord
  • Inredning

Utöver detta kan du även hos Wegot hitta utemöbler, kuddar, plädar, sittsäckar, mattor, tavlor och speglar. Om du har vägarna förbi Malmö eller bor nära så är ett besök i deras 1200 kvm stora butik verkligen att rekommendera. Du som bor längre bort kan smidigt beställa sängar och sänggavlar och allt annat via nätet. Leveransen är snabb, det går på 1-4 dagar för dig att få hem dina nya möbler. Dessutom har du öppet köp i 14 dagar om du skulle ångra dig.

Mängder av möbler på lager

WeGot har jämte sin butik ett lager på 10 000 kvadratmeter och så mycket som 90 % av produkterna finns att hämta där direkt eller få dem levererade hem Oavsett hur många möbler du beställer så har WeGot ett frakttak på 695 kronor, vilket innebär att frakten aldrig överstiger den summan. Redan tusentals kunder har beställt varor och blivit nöjda, bli en av dem du också!

24 Nov 2014

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: