Viktigt med ett CV

Ett CV det är något som är viktigt att lägga ner tid på. Det är det som du skickar till de arbetsgivare som söker ny personal. Det gäller då att de direkt ser att du har passande meriter. Därför bör det vara snyggt uppställt och inte rörigt och i oordniong. Du som rekryterar, du kan vända dig till Skill U, så tar de hand om att läsa allas CV! Utöver CV så ska du även skicka med ett personligt brev. Du bör skriva olika personliga brev för olka jobb och inte bara skicka med samma till alla. Det märks rätt tydligt om du lagt ner jobb på det eller inte.

Att skriva ett CV som är säljande

Dina meriter är det som ska avgöra om du är rätt person för jobbet, men det är ditt CV som har den informationen. Därför är det ett måste att det lägggs ner tid och jobb på det så att det ser snyggt ut, är lätt att läsa och att arbetsgivaren eller rekryteraren ser att du är rätt person för jobbet. Skriv inte bara titlar, utan beskriv även vad det var du gjorde på de olika arbetsplatserna du jobbat på. Se även till att anpassa dina beskrivningar utifrån den tjänst du söker. Sedan ska inte ditt cv vara allt för långt. Ta inte med saker som inte är relevanta för tjänsten.

Det är även viktigt att stava rätt, annars kan det dra ner intrycket en hel del. Samma sakk om du inte listar jobben i rätt ordning efter år.

10 Dec 2020

En blogg om framgång på det personliga planet såväl som det professionella. Allting hänger ihop.

Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev: